Keletas neaiskumu del neregistruotos auto eksplotavimo

Viskas apie naujų ir naudotų automobilių pirkimą ir pardavimą, automobilių pirkimas iš užsienio, automobilių registravimas, konfiskuotų automobilių pirkimas ir t.t.

Keletas neaiskumu del neregistruotos auto eksplotavimo

Standartinė Donatas » 2011 Kov 15 16:53

Taip gavosi kad pirkau auto, ji buvo ant vienu nupirkau nuo kitu, poto ilga laika ismusinejau kad uzrasytu ant manes :) kai viskas tipo ivyko ir atsiunte man dokus kad pirkau is antrojo savininko pats aisku esu kaltas bet ilgai nenuvazavau i regitra, dabar masinos turiu dokumentus turiu pirmojo savininko :) , antrieji savininkai ja perleido man pilnai nebeuzsiregistrave ant saves. Kai buvau regitroj jiems nepakanka sutarties pirkimo pardavimo su antruoju savininku ir praso sutarties tarp pirmojo-antrojo savininku. Regitrai reikia tipo viso kelio iki manes popieriais pagristi. Ar labai blogai jei tokia auto eksploatuoju?
Vartotojo avataras
Donatas
Vyr. diskusijų administratorius

Mano auto: Golf III 1,6 bezinas

Re: Keletas neaiskumu del neregistruotos auto eksplotavimo

Standartinė Toredo » 2011 Kov 15 21:56

Tu ją dabar, kaip suprantu, eksploatuoji neregistruotą (nėra savininko)... Nes savininkas parduodamas išregistruoja mašiną, o pirkėjas Privalo per 15 d ją prisiregistruoti. Po šio laikotarpio mašina automatiškai išimama kompiuterinės registruotų TP bazės ir mano supratimu, traktuojama, kaip neregistruota TP.
Tai yra labai blogai - skrebai netyčia sėdėdami mašinoje patikrins tavo automobilio valst. nr., tai su migalkom pasivys (taip nutiko mano tetai kelyje, tačiau ji neturėjo galiojančio draudimo).
Šitą visą sapaliojimą atkartojau iš kažkada matytos laidos automobilistams. Pasakojo apie paskutinius pasikeitimus Regitroje.
Toredo

Mano auto: Hyundai Galloper

Re: Keletas neaiskumu del neregistruotos auto eksplotavimo

Standartinė Donatas » 2011 Kov 15 23:14

Na pas mane draudimas yra ir TA yra. Tai vat ir idomu ant kiek blogai. Nu bet siai masinkai TA iki kovo pabaigos tai jau nebedaug lieka :lol:
Vartotojo avataras
Donatas
Vyr. diskusijų administratorius

Mano auto: Golf III 1,6 bezinas

Grįžti į Automobilių pirkimas-pardavimas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių